Bel nu 06 450 246 19 voor een afspraak!

Rijles in een automaat

Rijschool Bewust, de de rijschool in Haarlem en omstreken

Rijschool Bewust > Rijles in een automaat

Bij ons kun je ook rijlessen volgen in een automaat

Een automaat wordt alsmaar populairder vanwege het gebruiksgemak en comfort. Door een medische oorzaak kan het bijvoorbeeld noodzakelijk zijn om in een automaat te rijden.

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen omdat je het simpelweg prettiger vindt en misschien moeite hebt met schakelen. Steeds meer auto’s worden standaard uitgerust met een automaat, denk hierbij bijvoorbeeld aan hybride auto’s. Naast gemak en comfort verbruikt een automaat ook minder, wat natuurlijk weer scheelt in de portemonnee!

Rijschool019
Rijschool041

Waarom is een automaat zo geschikt

Een rijles in een automaat is zeer geschikt als je het eng vindt om auto te rijden of als je het schakelen lastig vindt. Je hoeft alleen maar je aandacht bij het verkeer te houden waardoor het ontspannender is om auto te rijden.

Hoe kan ik geld besparen met rijles in een automaat

Omdat je niet aan de versnellingspook hoeft te denken heb je minder stress. Je hoeft niet te leren schakelen, dus je hebt meestal minder rijlessen nodig.

Na het behalen van je rijbewijs in een auto met automaat krijg je een aantekening op je rijbewijs en mag je uitsluitend rijden in een auto met automaat.

Rijschool008

Ben jij er klaar voor om te leren rijden?

Proefles aanvragen